Meidän tarinamme

9

Juuret | 100% Kotimainen

Vesmes Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jonka juuret ovat kaukana 1970 luvulla perustetussa Onninen Vesme Oy:ssä. Yritys on sataprosenttisesti Suomalaisessa yksityisomistuksessa. Toimitilamme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella, jossa myöskin toimittamamme laitteet suunnitellaan ja valmistetaan.

9

Kustannustehokkaasti avaimet käteen

Toimitamme tuotteita yksittäisestä laitteesta aina isoihin laitekokonaisuuksiin asti avaimet käteen periaatteella. Oli kyseessä yksittäinen laite tai iso konaisuus tarjoamme aina mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun sekä toiminnaltaan asiakkaan tuotantoa tehostavat laitteet, työturvallisuutta ja  ergonomiaa unohtamatta. Toteutamme kaikki projektit vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä nykyaikaisissa tiloissamme.

9

Kokemus & Katse tulevaisuuteen

Henkilökunnallamme on kertynyt kokemusta ja tietotaitoa vuosikymmenten ajalta, mutta myös katse ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Oma suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto takaavat tuotteidemme korkean laadun, pitkän käyttöiän sekä varaosien sujuvat toimitukset. Tuotteiden valmistusketjun ollessa kokonaisuudessaan omassa hallinnassamme pystymme toimittamaan laitteita nopeallakin aikataululla sekä asiakaskohtaiset räätälöinnit onnistuvat jouhevasti.

Juuret jo vuodesta 1970.

Ota yhteyttä

+358(0)207850470
myynti(at)vesmes.fi
Vihtamäentie 12
61850, Kauhajoki
Suomi, Finland